Headquarters: +66 34-468-410-4
Sales and Marketing: +66 2136-4802

TOTAKU ECO LINE-HO

  • Japanese Food Sanitation Law certified.
  • Can be cleaned with hot water or 95% ethanol, and keep sanitary.
  • ผ่านการรับรองโดยกฏหมายสุขอนามัยอาหารของประเทศญี่ปุ่น
  • สามารถทำความสะอาดด้วยน้ำร้อนหรือเอธานอล 95% และถูกสุขลักษณะ

Request more information

Catalog download

Description

Food and Some Chemical /
อาหารและสารเคมีบางชนิด


TOTAKU ECO LINE-HO
Usable Temperature Range (°C) = 0~60 / ช่วงอุณหภูมิที่สามารถใช้งานได้ (°C) = -0 ~ 60

  • Japanese Food Sanitation Law certified.
  • Can be cleaned with hot water or 95% ethanol, and keep sanitary.
  • ผ่านการรับรองโดยกฏหมายสุขอนามัยอาหารของประเทศญี่ปุ่น
  • สามารถทำความสะอาดด้วยน้ำร้อนหรือเอธานอล 95% และถูกสุขลักษณะ


STANDARD DIMENSIONS & PROPERTIES / ขนาดมาตรฐานและคุณสมบัติ

Cautions / ข้อควรระวัง

  • Operating temperature rang should be 0 ํC to 60 ํC. Allowable pressure is changed due to operating temperature. In case of continuous use, 50 ํ C or less is recommended.
  • Conditions of Hot Water Cleaning : Temperature 80 ํ C or less, Pressure 0.1 MPa or less, Pressurization time up to 30 minutes.
  • Please do not use over the long period of time in the outdoor, and keep in the indoor.
  • ช่วงอุณหภูมิในการทำงานควรอยู่ระหว่าง 0 ํ C ถึง 60 ํC แรงดันที่สามารถรับได้จะเปลี่ยนแปลงตามอุณหภูมิในการทำงาน ในกรณีที่ใช้งานต่อเนื่อง แนะนำให้อุณหภูมิไม่เกิน 50 ํc
  • ข้อกำหนดในการทำความสะอาดด้วยน้ำร้อน : อุณหภูมิไม่เกิน 80 ํC ,แรงดันไม่เกิน 0.1 MPa, เวลาในการใช้แรงดันไม่เกิน 30 นาที
  • กรุณาอย่าใช้งานภายนอกอาคารเป็นเวลานาน และควรเก็บรักษาไว้ภายในอาคาร