Description
Food Grade Hose / สายอเนกประสงค์เกรดอาหาร
วัสดุ/โครงสร้าง (Materials/Structure)
ลักษณะและการใช้งาน (Characteristics & Functions)
- Plasticizer-Free…E-KYS does not contain plasticizer (an elution material) at all.
- Low Elution and Low Odor…Compared with PVC hose, elution levels are low. It is suitable for transferring food, beverage and cosmetics.
- Chemical Resistance…Since the inner layer is made of Olefin Resin, E-KYS shows great chemical resistance.
- Transparency…E-KYS (natural color) enables you to check the fluid very easily.
- RoHS2…E-KYS is compliant with RoHS2 requirements (directive 2011/65/EU:RoHS2). (RoHS 2 Compliant products mean that they do not contain or below the threshold of 10 substances.)
- Original Fittings…By using our original fittings (E-FTS, E-FTB, E-ELS, E-ELB and E-ELF), you can avoid accidents which are caused by incorrect choices of hose and fittings.
- Food Sanitation…E-KYS conforms to the Food Sanitation Law No.370 (No.370 of the Ministry of Health and Welfare for Food Sanitation).
(Conformity to N-Heptane). [Please contact us regarding the conformity of “Partial Revision of the Food Sanitation Law”
(Effective on June 1, 2020) and Positive List System (PL).] - พลาสติไซเซอร์ฟรี … E-KYS ไม่มีพลาสติไซเซอร์ (สารชะล้าง) เลย
- การชะล้างน้อยและกลิ่นต่ำ … เมื่อเทียบกับท่อพีวีซีระดับการชะจะต่ำ เหมาะสำหรับถ่ายโอนอาหารเครื่องดื่มและเครื่องสำอาง
- ความทนทานต่อสารเคมี … เนื่องจากชั้นในทำจากเรซินโอเลฟิน E-KYS จึงทนต่อสารเคมีได้ดี
- ความโปร่งใส… E-KYS (สีธรรมชาติ) ช่วยให้คุณตรวจสอบของเหลวได้อย่างง่ายดาย
- RoHS2 … E-KYS เป็นไปตามข้อกำหนด RoHS2 (คำสั่ง 2011/65 / EU: RoHS2) (ผลิตภัณฑ์ที่เป็นไปตามข้อกำหนด RoHS 2 หมายความว่าไม่มีหรือต่ำกว่าเกณฑ์ 10 สาร)
- อุปกรณ์เดิม … ด้วยการใช้อุปกรณ์เดิมของเรา (E-FTS, E-FTB, E-ELS, E-ELB และ E-ELF) คุณสามารถหลีกเลี่ยงอุบัติเหตุที่เกิดจากการเลือกท่อและอุปกรณ์ที่ไม่ถูกต้อง
- การสุขาภิบาลอาหาร… E-KYS เป็นไปตามกฎหมายสุขาภิบาลอาหารฉบับที่ 370 (ฉบับที่ 370 ของกระทรวงสาธารณสุขและสวัสดิการเพื่อการสุขาภิบาลอาหาร) (ความสอดคล้องกับ N-Heptane) [โปรดติดต่อเราเกี่ยวกับความสอดคล้องของ“ การแก้ไขกฎหมายสุขาภิบาลอาหารบางส่วน”
(มีผลบังคับใช้ในวันที่ 1 มิถุนายน 2020) และ Positive List System (PL)]
ข้อมูลทางเทคนิค (Technical Information)
ข้อมูลจำเพาะ (Characteristics & Functions)